WordPress.org

Suomi

Ready to get started?Download WordPress

Blogi

Kriittinen tietoturvapäivitys: WordPress 3.0.4

30.12.2010, Daniel Koskinen

Sopivasti kesken joululomien julkaistu 3.0.4 korjaa WordPressin HTML:n “putsauskirjastossa” (KSES) olleen haavoittuvuuden. Päivitystä suositellaan välittömästi kaikille sivustoille. Lisätietoja englanniksi.

Lataa WordPress 3.0.4 tai käytä sivustosi automaattista päivitystyökalua.

Kommentit

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Daniel Koskinen. Daniel Koskinen said: RT @wpsuomi: Kriittinen tietoturvapäivitys! Lataa WordPress 3.0.4 http://wp.me/pSWSr-1g [...]

  2. Mika Latvala 30.12.2010, 20:09 #

    Päivitys kai tulee ruutuun automaattisesti?

  3. [...] Hei, nyt kun kaikki blogin omat tiedotukset on julkaistu, onkin aika palata arkeen. Eli WordPressin tiuha päivitystahti jatkuu osalla 3.0.4. Se on hyvin tärkeä päivitys. Voit päivittää blogisi automaattisesti Päivitykset-sivulla tai ladata paketin tietokoneellesi ja siirtää sen palvelimeen. Muistathan, että tämä ilmoitus koskee vain itse asennettuja blogeja. Eli jos käytät ilmaista blogipalvelua, kuten WordPress.comia, päivityksen hoitaa palvelun henkilökunta, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä.  Lue lisää täältä. [...]

Lisää kommentti