WordPress 3.2.1 suomeksi

WordPressin uusi versio ”Gershwin” eli 3.2 on nyt julkaistu suomeksi. Alkuperäisversion jälkeen julkaistu 3.2.1-korjaus on myös mukana tässä paketissa. Uuden version näkyvin muutos on uusi, raikkaampi ja nopeampi hallintaliittymä, sekä uusi selainikkunan kokoon mukautuva oletusteema ”TwentyEleven” eli 2011.

Artikkelien kirjoitustilassa aiempi koko ruudun kirjoitustila on korvattu tyylikkäällä zen-moodilla. Muokkauspainikkeet häipyvät taustalle, ja jäljelle jää rauhallinen kirjoitusympäristö. Painikkeet saa takaisin näkyviin viemällä hiiren ruudun yläosaan.

Teknisistä muutoksista isoimmat koskevat uuden version järjestelmävaatimuksia. PHP4- ja MySQL 4 -tuet on lopetettu, samoin vanhan IE6-selaimen tuki hallintaliittymässä. Lisää uuden version ominaisuuksista videon kera voi lukea englanniksi.

Päivitä uuteen versioon suoraan sivustosi hallintaliittymästä, tai lataa WordPress 3.2.1 suomeksi tästä.

1 kommentti artikkeliin “WordPress 3.2.1 suomeksi

Kommentit on suljettu.