WordPress 3.5.1 korjaa 37 bugia ja 3 tietoturvaongelmaa

WordPress 3.5.1 on julkaistu ja siihen päivittämistä suositellaan kaikille WordPressin käyttäjille. Se korjaa mm. useita bugeja tekstimuokkaimessa, uudessa mediahallinnassa ja uuden verkkoasennuksen palvelinsäännöissä. Se ratkaisee myös joitakin yhteensopivuusongelmia tilanteissa, joissa hallintaliittymän JavaScriptit saattoivat lakata toimimasta. Päivityksessä on korjattu myös Windows IIS -palvelimia koskeva bugi, joka saattaa estää päivityksen 3.5:stä tähän 3.5.1-versioon. Jos päivitys kyseisessä ympäristössä ei onnistu, seuraa näitä Codexin ohjeita.

Myös muutama tietoturvaongelma on korjattu, joista yksi koskee kaikkia aikaisempia WP-versioita. Tarkemmat tiedot alkuperäisessä blogikirjoituksessa.

Päivitä uuteen versioon automaattisesti hallinnan kautta tai lataa uusi versio täältä.

1 kommentti artikkeliin “WordPress 3.5.1 korjaa 37 bugia ja 3 tietoturvaongelmaa

  1. Terve Daniel: Tilasimme www-hotellipalvelut palveluntarjoajalta joka käyttää cPanel-sovellusta WP:n asentamiseen. Valitsin kieleksi suomen mutta asennus on tästä huolimatta englanninkielinen. Mikä on tuossa tapauksessa paras tapa siirtyä suomenkieliseen asennukseen? t ph

Kommentit on suljettu.