Hanki ilmainen lippusi WordCamp Finland tapahtumaan!


WordCamp Finland Online 2020 on aivan kulman takana ja ensimmäiset puhujajulistukset on aloitettu! Virtuaalinen tapahtuma järjestetään torstaina 12.11. kello 12-17. Järjestävä tiimi on todella innoissaan tapahtumasta ja siellä kuultavista puheista!

Liput WordCamp Finlandiin ovat ilmaiset! Suosittelemme tapahtumaan rekisteröitymistä – vain siten saat täyden kokemuksen WordCampistä. Rekisteröityneet osallistujat saavat tilaisuuden keskustella puhujien kanssa ja esittää kysymyksiä, verkostoimusmahdollisuuksia muiden osallistujien sekä sponsorien kanssa kuin myös huikeiden sponsoriemme osallistujille suunnatut edut!

Rekisteröidy ilmaiseksi WordCamp Finland Online tapahtumaan.

Ensimmäiset puhujat on julkaistu ja lisää puhujia julkaistaan aivan lähipäivinä! Täysi ohjelma ja puhujien esitysten aiheet julkaistaan myös pian. Seuraa meitä Twitterissä niin saat tiedon uusimmista julkistuksista.

Haemme parhaillaan myös vapaaehtoisia auttamaan itse tapahtumapäivänä. Vapaaehtoiset ja heidän apunsa on salainen mauste, joka tekee wordcampistä WordCampin! Jos olet kiinnostunut auttamaan, lue lisää ja lähetä hakemus WordCamp Finladin sivustolla.

Vastaa