WordPress 6.4 “Shirley”


Levykannen kuva, jossa Shirley Horn, levyn oikealla puolella liukuu alas ja sanat Shirley WordPress 6.4.

Tässä WordPress 6.4 ”Shirley”, joka on nimetty ikonisen jazz-artistin Shirley Hornin mukaan. Hänen erottuva äänensä ja poikkeuksellinen yhteys pianoon vakiinnuttivat hänet yhdeksi sukupolvensa johtavista jazz-muusikoista. Hornin matka Washington D.C:n jazz-kohtauksesta kansainväliselle näyttämölle on osoitus hänen omistautumisestaan ja sinnikkyydestään. Hänen vaikutuksensa ulottui kauas perinteisen jazzin rajojen ulkopuolelle ja inspiroi yleisöjä ympäri maailmaa.

Nauti Shirley Hornin musiikin helposta tahdista, kun tutustut kaikkeen, mitä 6.4 tarjoaa.

Tämä WordPressin uusin versio esittelee uuden, monipuolisen oletusteeman ja joukon päivityksiä, jotka tekevät luovan matkasi yhä paremman. Laadi sisältösi saumattomasti uusilla kirjoitusparannuksilla. Tutki lisää tapoja tuoda visionsi eloon ja virtaviivaista sivuston muokkausta parannetuilla työkaluilla. Olitpa sitten WordPressin uusi käyttäjä tai kokenut luoja, ”Shirley” tarjoaa jotakin sinulle. Löydä vertaansa vailla oleva joustavuus rakentaa lohkoilla ja päästä luovuutesi valloilleen.

Monet WordPress 6.4:n ominaisuuksista ja parannuksista kuuluvat kategoriaan ”pienet mutta mahtavat”. Yhdessä Twenty Twenty-Four -teeman mukautuvan kauneuden kanssa nämä päivitykset auttavat sisällöntuottajia ja sivustokehittäjiä säästämään aikaa ja vaivaa tuottaessaan korkeaa arvoa ja luodakseen helppokäyttöisen WordPress-kokemuksen, jota maailma on oppinut odottamaan.

Josepha Haden Chomphosy, Executive Director of WordPress

Mitä uutta löytyy 6.4:stä?

Twenty Twenty-Four -teema

Koe sivuston muokkaaminen parhaimmillaan Twenty Twenty-Fourin kanssa. Tämä uusi monipuolinen oletusteema on suunniteltu huolellisesti kolmea erilaista käyttötapaa varten, kirjoittajista ja taiteilijoista yrittäjiin. Säästä aikaa ja vaivaa sen yli 35 lohkomallin ja sivupohjan avulla — ja avaa luovien mahdollisuuksien maailma muutamalla hienosäädöllä. Twenty Twenty-Fourin huomattava joustavuus takaa ihanteellisen sopivuuden lähes minkä tyyppiselle sivustolle tahansa. Tutustu siihen tässä demossa.

Rajatut kuvakaappaukset Twenty Twenty-Four -teemasta, joka näyttää sen monipuoliset käyttötapaukset valokuvaajille, bloggaajille ja pienyrityksille.

Anna kirjoittamisen virrata

Uudet parannukset varmistavat, että sisällön luonti on entistä sujuvampaa. Löydä uusia pikanäppäimiä Listanäkymässä, älykkäämpiä listojen yhdistämisiä ja parannettua hallintaa linkkiasetuksissa. Yhtenäinen työkalupalkin esitys Navigaatio-, Lista- ja Lainaus-lohkoille antaa sinun työskennellä tehokkaasti tarvitsemiesi työkaluvaihtoehtojen kanssa.

Kuvakaappaus Lainaus-lohkosta, joka näyttää sen parannetun työkalupalkin ja tekstin 'Études on säästänyt meiltä tuhansia työtunteja ja on avannut oivalluksia, joita emme koskaan ajatelleet mahdollisiksi.'

Komentopaletti vain paranee

WordPress 6.3:ssa ensi kertaa esitelty Komentopaletti on tehokas työkalu löytää heti mitä tarvitset, suorittaa tehtäviä tehokkaasti ja nopeuttaa rakennustyövaiheita. Nauti päivitetystä muotoilusta ja uusista komennoista, joiden avulla suoritat lohkokohtaisia toimintoja tässä julkaisussa.

Kuvankaappaus päivitetystä komentopaletin käyttöliittymästä. Se näyttää hakupalkin, jossa on sanat "Etsi komentoja" ja alla erilaisia pikakomentoja, mukaan lukien "Lisää uusi sivu," "Esikatsele uudessa välilehdessä" ja "Mallit."

Luokittele ja suodata lohkomalleja

Lohkomallit ovat erinomainen tapa hyödyntää lohkojen potentiaalia ja yksinkertaistaa sivuston rakennusprosessia. WordPress 6.4 mahdollistaa niiden järjestämisen omiin kategorioihin. Lisäksi, uudet edistyneet suodatusominaisuudet tekevät kaikkien lohkomallien löytämisestä intuitiivisempaa.

Kuvankaappaus sivuston muokkaimen lohkomallinäkymästä, joka näyttää lohkomallien listan omilla luokilla, kuten "Tietoja", "Bannerit" ja "Toimintakehote".

Vapauta luovuutesi laajemmilla suunnittelutyökaluilla

Rakenna kauniita ja toiminnallisia asetteluja uusilla suunnittelutyökaluilla. Leiki taustakuvilla Ryhmä-lohkoissa ainutlaatuisten ulkoasun luomiseksi ja pidä kuvien mitat yhdenmukaisina kuvasuhteiden kanssa. Haluatko lisätä painikkeita Navigaatio-lohkoosi? Voit nyt tehdä sen helposti ilman yhtään koodiriviä.

Koristeellinen kuva tekstillä "Taustakuvat Ryhmä-lohkoissa."

Tuo kuvasi esiin

Ota käyttöön kuvien laajentaminen (lightbox), jotta sivustosi kävijät voivat nauttia kokoruutuisista, interaktiivisista kuvista napsauttamalla. Käytä sitä globaalisti tai tietyille kuville katselukokemuksen räätälöimiseksi.

Koristeellinen valokuva kolmion muotoisesta rakennelmasta, jossa oikeassa yläkulmassa on "napsauta laajentaaksesi" -ikoni.

Nimeä Ryhmä-lohkot uudelleen

Aseta Ryhmä-lohkoille omia nimiä, jotta voit järjestää ja erottaa sisältöalueitasi helposti. Nämä nimet näkyvät Listanäkymässä.

Kuvankaappaus Listanäkymä-työkalusta. Se näyttää Ryhmä-lohkon, joka on nimetty uudelleen nimellä "Hero Area" ja sisäiset Ryhmä-lohkot, joilla on myös omat nimet, kuten "Sisältö," "Kuvat," ja "Toimintakehote."

Esikatsele kuvia Listanäkymässä

Uusi kuvien esikatselu Galleria- ja Kuva-lohkoille Listanäkymässä paikantaa kuvat sisällössäsi ensisilmäyksellä.

Kuvankaappaus Listanäkymä-työkalusta, joka näyttää uudet kuvien esikatselut Kuva- ja Galleria-lohkoille.

Jaa lohkomalleja sivustojen välillä

Haluatko käyttää omia lohkomallejasi toisella sivustolla? Tuo ja vie ne JSON-tiedostoina sivustoeditorin lohkomallinäkymästä.

Kuvankaappaus näyttää "Tuo lohkomalli JSON-tiedostoista"-vaihtoehdon sivustoeditorin lohkomallinäkymästä.

Esittelyssä lohkokoukut

Lohkokoukut mahdollistavat kehittäjille dynaamisten lohkojen automaattisen lisäämisen tiettyihin sisältökohtiin, mikä parantaa lohkoteemojen laajennettavuutta lisäosien kautta. Vaikka ominaisuus on suunnattu kehittäjille, se on tehty kunnioittamaan asetuksiasi ja antamaan sinulle täyden hallinnan lisättävien, hylättävien ja mukautettavien lohkojen suhteen tarpeidesi mukaan.

Kuvankaappaus, joka näyttää pieni ostoskori (punaisella katkoviivalla) lisätty navigointivalikkoon lohkokoukkujen avulla.

Suorituskyvyn parannukset

Tämä julkaisu sisältää yli 100 suorituskykyyn liittyvää päivitystä nopeamman ja tehokkaamman kokemuksen saavuttamiseksi. Huomattavia parannuksia keskittyvät teemojen lohkomallien latauksen suorituskykyyn (mukaan lukien Twenty Twenty-Four), ytimen, lohkojen ja teemojen skriptien latausstrategioiden “defer” ja “async” käyttöön sekä automaattisesti ladattujen asetusten optimointiin.

Saavutettavuuden kohokohdat

Jokainen julkaisu sitoutuu tekemään WordPressin kaikkien saavutettavaksi. WordPress 6.4 tuo mm. useita parannuksia Listanäkymään ja aria-label -tuen Navigaatio-lohkolle. Hallintakäyttöliittymä sisältää parannuksia painikkeiden sijoitteluun, ”Lisää uusi”-valikon kohteiden kontekstiin ja Sivuston eheyden puhuttujen viestien parannuksiin. Lue lisää kaikista päivityksistä, jotka on suunnattu saavutettavuuden parantamiseen.

Muita mielenkiintoisia huomioita

Lue lisää WordPress 6.4:stä

Tutustu uuteen WordPress 6.4 -sivuun oppiaksesi lisää tämän julkaisun lukuisista parannuksista ja ominaisuuksista.

Tutki Learn WordPress -sivustolta nopeisiin ohjevideoihin, verkossa tapahtuviin työpajoihin ja muihin ilmaisiin resursseihin tietojesi ja taitojesi kehittämiseen.

Jos etsit yksityiskohtaisia teknisiä tietoja uusista muutoksista, WordPress 6.4 Field Guide on sinua varten. Muista tilata Developer Blog pysyäksesi ajan tasalla uusimmista kehityspäivityksistä, oppaista ja muusta.

Lisätietoja asennuksesta, korjauksista ja tiedostomuutoksista löydät 6.4-julkaisun muistiinpanoista.

6.4 julkaisutiimi

​​WordPress 6.4 -julkaisun sinulle tuo aliedustettu sukupuoli -julkaisutiimi toivottaen tervetulleeksi ja voimaannuttaen monimuotoiset äänet WordPressin avoimen lähdekoodin projektissa.

Osana 6.4-julkaisun koordinointitiimiä oleminen on antanut minulle mahdollisuuden seurata läheltä monimutkaista julkaisuprosessia, jossa jokainen yksityiskohta, kuinka pieni tahansa, käsitellään huolellisesti—ottamalla huomioon erilaisia tekijöitä kuten suorituskyky ja taaksepäin yhteensopivuus. On vielä paljon opittavaa, mutta tunnen olevani onnekas saadessani mahdollisuuden osallistua WordPress 6.4:ään.

Akshaya Rane, 6.4-julkaisukoordinaattoritiimin jäsen

Useiden viikkojen ajan 6.4-version julkaisutiimi piti julkaisun aikataulussa ja eteni johtaen yhteistyötä, yhdistäen ideoita ja poistaen esteitä.

Kiitos, avustajat

WordPress uskoo julkaisemisen demokratisointiin ja avoimen lähdekoodin mukanaan tuomiin vapauksiin. Tätä ideaa tukee globaali ja monimuotoinen yhteisö, joka työskentelee yhdessä vahvistaakseen ohjelmistoa.

WordPress 6.4 edustaa yli 600 avustajan lukuisten viikkojen ponnisteluja ja intohimoa ainakin 56 maassa. Tässä julkaisussa toivottiin myös tervetulleeksi yli 170 ensikertalaista avustajaa!

Heidän yhteistyönsä tuotti yli 1150 parannusta ja korjausta, taaten vakaan julkaisun kaikille — osoitus WordPressin avoimen lähdekoodin yhteisön voimasta ja kyvyistä.

6adminit · Aaron D. Campbell · Aaron Jorbin · Aaron Robertshaw · aayusha · Abha Thakor · Abid Omar · Adam Silverstein · Adhun Anand · admcfajn · adrianduffell · aegkr · ahardyjpl · Ahmed Hussein · Ahmed Kabir Chaion · ajakaroth · Aki Hamano · Akihiro Harai · Akira Tachibana · Akshaya Rane · Al-Amin Firdows · Alain Schlesser · Albert Juhé Lluveras · Alex Concha · Alex King · Alex Lende · Alex Stine · Alexandre Buffet · Alisha Bajracharya · Allison Tarr · Alvi Tazwar · amedv · Ana Cirujano · Anand Upadhyay · Anders Norén · André · Andrea Fercia · Andrei Draganescu · Andrew Hayward · Andrew Hutchings · Andrew Nacin · Andrew Ozz · Andrew Serong · Andrew Wilder · Andy Fragen · Andy Peatling · Angela Jin · Anh Tran · Ankit Gade · Ankit K Gupta · Ankit Panchal · Anna · Anne McCarthy · Anne-Mieke Bovelett · anphira · Anthony Burchell · Anton Plauche · Anton Timmermans · Anton Vlasenko · Anveshika Srivastava · archon810 · arena · Ari Stathopoulos · Arnab Mondal · Artemio Morales · Arthur Chu · asafm7 · askdesign · Aslam Doctor · Aurooba Ahmed · Austin Ginder · Ayesh Karunaratne · azharckra · Balu B · bangank36 · barbmiller · Barry · Bart Kalisz · Basilis Kanonidis · Beatriz Fialho · behoney · ben · Ben Dwyer · Ben Greeley · Ben Hansen · Benjamin Intal · Benjamin Zekavica · benjaminknox · Benoit Chantre · Bernhard Reiter · bernhard-reiter · Bhrugesh Bavishi · Bijay Yadav · Bimal Shrestha · Binsaifullah · Biplav · Birendra Dhami · Birgit Olzem · Birgit Pauli-Haack · Block Themes Pro · bobbingwide · bonger · bookwyrm · Boone Gorges · Boro Sitnikovski · Brad Jorsch · Bradley Jacobs · Brandon Kraft · Brandon Vreeman · Brian Alexander · Brian Gardner · Brian Haas · Brooke · Brooke. · Bud Kraus · Caleb Burks · Calvin Alkan · Carlo Cannas · Carlos Bravo · Carlos G. P. · Carolina Nymark · Cathi Bosco · ceer · cenkdemir · Chad Chadbourne · chased@si.edu · Chintan hingrajiya · Chip Bennett · Chloé Bringmann · Chris Runnells · chriscct7 · chrisdesrochers · codersantosh · Colin Stewart · Corey Worrell · Courtney Patubo Kranzke · Courtney Robertson · Crisoforo Gaspar · crstauf · Csaba (LittleBigThings) · Cupid Chakma · cybeardjm · Cyberchicken · Daisuke Takahashi · Dajeema Rai · Damon Cook · Damon Sharp · Dan Tovbein · Daniel Bachhuber · Daniel Käfer · Daniel Richards · danieldudzic · Daniele Scasciafratte · Danielle Zarcaro · danieltj · darerodz · Darin Kotter · darkfate · Darren Ethier (nerrad) · Darshit Rajyaguru · Dave Loodts · dave03 · David Baumwald · David Biňovec · David Calhoun · David E. Smith · David Favor · David Herrera · David Ryan · David Smith · Dawid Urbanski · daxelrod · De Belser Arne · Dean Sas · Dee Teal · Deepak Vijayan · Denis Žoljom · Dennis Snell · Derek Blank · Derrick Tennant · Devan Ferguson · Dharmesh Patel · Dhrumil Kumbhani · Dhruvi Shah · Diane Co · Dilip Bheda · Dimitris Mitsis · Dion Hulse · DJ · dj.cowan · Dominik Schilling · doughamlin · Drew Jaynes · Earle Davies · Ebonie Butler · Edi Amin · Edward Caissie · Ehtisham Siddiqui · Ella van Durpe · Ellen Bauer · emailjoey · Emerson Maningo · Emily Clarke · Emily Leffler Schulman · emirpprime · enodekciw · Enrico Battocchi · Erik · Esrat Sultana Popy · Estela Rueda · Fabian Kägy · Fabian Todt · Fabio Rubioglio · Faisal Alvi · Felipe Elia · Felix Arntz · Femy Praseeth · Filippo D’Angelo · floydwilde · Foliovision: Making the web work for you · Francesca Marano · Frank Laszlo · Fredde Battel · fzhantw · Gabriel Koen · Ganesh Dahal · Garrett Hyder · Gary Cao · Gary Pendergast · Gennady Kovshenin · George Hotelling · George Mamadashvili · Gerardo Pacheco · Gio Lodi · Glen Davies · Gnanasekaran Loganathan · Gopal Krishnan · gpotter · Grant M. Kinney · Greg Ross · Greg Ziółkowski · gregfuller · Guss77 · Gustavo Bordoni · Héctor Prieto · H.M. Mushfiqur Rahman · hanneslsm · Hanzala Taifun · Hareesh S · Harsh Gajipara · Hasanuzzaman Shamim · Haz · Helen Hou-Sandi · Hemant Tejwani · Hit Bhalodia · hlunter · Howdy_McGee · Huzaifa Al Mesbah · Ian Dunn · Incursa Designs · Isabel Brison · itecrs · Ivan Zhuck · jaimieolmstead · Jakaria Istauk · Jake Goldman · Jake Spurlock · James Hunt · James Janco · James Koster · James Roberts · james0r · Jamie McHale · Jamie Perrelet · Jamie VanRaalte · jane · Jarda Snajdr · Jari Vuorenmaa · Jarko Piironen · Jason Adams · Jason Cosper · Jason Crist · jastos · Jean-Baptiste Audras · Jeff Bowen · Jeff Chi · Jeff Everhart · Jeff Ong · jeffikus · Jeffrey Paul · jeflopo · Jeremy Felt · Jeremy Herve · Jeremy Yip · jeryj · Jesin A · Jessica Duarte · Jessica Goddard · Jessica Lyschik · Jick · Jip Moors · jivygraphics · Joe Dolson · Joe Hoyle · Joe McGill · Joen A. · John Blackbourn · John Hooks · John James Jacoby · John Regan · Jon Brown · Jon Cave · Jonathan Desrosiers · Jonny Harris · Jono Alderson · Joona · Joost de Valk · joppuyo · JordanPak · jordesign · Jorge Costa · Joseph G. · Josepha Haden · joshcanhelp · joshuatf · JR Tashjian · Juan Aldasoro · JuanMa Garrido · Juliette Reinders Folmer · Justin Tadlock · Jyolsna J E · K M Ashikur Rahman · K. Adam White · KafleG · Kai Hao · Kalmang · Kalpesh · Kamrul Hasan · Karlijn Bok · Karol Manijak · Karthik Thayyil · Katie Ayres · kawsaralameven · Keanan Koppenhaver · Kelly Choyce-Dwan · Kevin Fodness · Kevin Miller · Kevin Taron · Kharis Sulistiyono · khleomix · Khokan Sardar · Kim Coleman · Kira Song · Kishan Jasani · kkmuffme · Koji Kuno · Konstantin Kovshenin · Konstantin Obenland · Kopila Shrestha · Krupal Panchal · Kylen Downs · Labun Chemjong · Lance Willett · LarryWEB · lastsplash (a11n) · lau@mindproducts.com.au · launchinteractive · Laura Adamonis · Laura Byrne · laurelfulford · Lauren · Lax Mariappan · Laxmikant Bhumkar · Lee Willis · Lena Morita · Liam Gladdy · Linkon Miyan · Linnea Huxford · Lloyd Budd · Lovekesh Kumar · Luigi · Luis Felipe Zaguini · Luis Herranz · Luke Cavanagh · lunaluna · lyndauwp · Márcio Duarte · maciejmackowiak · madejackson · Madhu Dollu · Madhu Dollu · Maggie Cabrera · Mahbub Hasan Imon · Mahrokh · Mai · Maja Benke · maltfield · Manesh Timilsina · manfcarlo · Manzoor Wani (a11n) · marcelle42 · Marcelo de Moraes Serpa · Marco Ciampini · Marco Pereirinha · Marcoevich · margolisj · Marin Atanasov · Mario Santos · Marius L. J. · Mark Jaquith · Marko Ivanovic · Marta Torre · Martijn van der Klis · martin.krcho · Mary Baum · Masoud NKH · mathsgrinds · Matias Benedetto · Matias Ventura · Matt Keys · Matt Watson · Matthaus Klute · Matthew Eppelsheimer · Matthew Farlymn · Matthew Haines-Young · matthewjho · maurodf · Maxwell Morgan · maysi · Md HR Shahin · meagan hanes · Mehedi Hassan · Meher Bala · Mel Choyce-Dwan · mer00x · merel1988 · meta4 · Michael Arestad · Michael Burridge · Michael Showes · Michal Czaplinski · Michalooki · Michelle Blanchette · Michelle Frechette · Michi91 · Miguel Fonseca · Mikael Korpela · Mike Jolley (a11n) · Mike McAlister · Mike Schinkel · Mike Straw · Mikin Chauhan · Milen Petrinski – Gonzo · mimi · mitchellaustin · Monir · Mrinal Haque · mrwweb · Muhammad Arslan · Muhibul Haque · mujuonly · Mukesh Panchal · Mumtahina Faguni · Mushrit Shabnam · Myles Taylor · Nalini Thakor · nandhuraj · Nazgul · Nazmul Sabuz · Neil Hainsworth · nendeb · Nick Diego · Nicolas Juen · Nicole Furlan · nicomollet · nidhidhandhukiya · Niels Lange · Nihar Ranjan Das · Nik Tsekouras · Nilambar Sharma · Nilo Velez · Nirav Sherasiya · Nitesh Das · Nithin John · Nithin SreeRaj · Noah Allen · Nyasha · ockham · Ohia · okat · Olga Gleckler · Oliver Campion · OllieJones · Paal Joachim Romdahl · pannelars · partyfrikadelle · Pascal Birchler · Paul Biron · Paul Kevan · pavelevap · Pedro Mendonça · pentatonicfunk · Pete Nelson · Peter Wilson · petitphp · Petros P · Petter Walbø Johnsgård · Phill · Pieterjan Deneys · piyushdeshmukh · Plugin Devs · Pooja Bhimani · Pooja Derashri · Pooja N Muchandikar · pranavjoshi · Prashant · Presskopp · r-c · Rajin Sharwar · Ramon Ahnert · Ramon Corrales · Ramon James · rawrly · rebasaurus · Rebekah Markowitz · Remy Perona · ren · Renatho (a11n) · Rene Hermenau · Reyes Martínez · Riad Benguella · Rian Rietveld · Rich Tabor · Robert Anderson · Robert O’Rourke · robinwpdeveloper · robpetrin · Rolf Allard van Hagen · Ryan Duff · Ryan McCue · Ryan Neudorf · Ryan Welcher · Sérgio Gomes · Sören Wünsch · Sagar Tamang · Sajjad Hossain Sagor · Sakib Mohammed · Sal Ferrarello · samba45 · Samir Karmacharya · Sampat Viral · Samuel Wood (Otto) · Sarah Norris · Sarah Williams · Sarath AR · Satish Prajapati · saulirajala · saxonfletcher · Scott Kingsley Clark · Scott Reilly · Scott Taylor · Scout James · scribu · Sergey Biryukov · Sergio Scabuzzo · Seth Rubenstein · Shail Mehta · shawfactor · Shawn Hooper · shilo-ey · Shiva Shanker Bhatta · shresthaaman · Shubham Sedani · Simon Dowdles · Siobhan · Siobhan Bamber · Smit Rathod · sofiashendi · Sonia Gaballa · SourceView · Spenser Hale · Stephanie Walters · Stephen Bernhardt · Stephen Edgar · Steve Erdelyi · Steve Jones · Subodh Sunuwar · Subrata Sarkar · Suji K Chandran · Sumi Subedi · Sumit Bagthariya · Sumit Singh · Sunita Rai · suprsam · syamraj24 · Sybre Waaijer · Synchro · Sé Reed · Taco Verdonschot · Tahmid ul Karim · Tahmina Jahan · Takayuki Miyoshi · Tammie Lister · Tanvirul Haque · Teddy Patriarca · tejadev · thinkluke · Thomas Patrick Levy · tibbsa · Tiffany Bridge · Tim Nolte · timdix · Timothy Jacobs · tmatsuur · TobiasBg · tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner) · Tom · Tom Cafferkey · Tom H · Tom J Nowell · tomluckies · Tomoki Shimomura · tomsommer · Tony G · Tonya Mork · Toro_Unit (Hiroshi Urabe) · Torsten Landsiedel · toscho · Trinisha · Trisha Salas · tristanleboss · TV productions · Ugyen Dorji · Ulrich · Umesh Balayar · upadalavipul · Utsav tilava · valentindu62 · Valerie Blackburn · Vicente Canales · Vijayan · Viktor Szépe · Vipul Ghori · vivekawsm · vortfu · Vraja Das · webashrafians · WebMan Design | Oliver Juhas · Weston Ruter · WHSajid · Will Skora · William Earnhardt · Willington Vega · Winstina · winterstreet · WraithKenny · wyrfel · Yoseph Tamang · Yui · zieladam · Zunaid Amin · Česlav Przywara · Илья

Yli 60 paikallisryhmää on kääntänyt 90 prosenttia tai enemmän WordPress 6.4 -versiosta omalle kielelleen. Yhteisön kääntäjät tekevät kovasti töitä varmistaakseen, että lisää käännöksiä on tulossa. Kiitos kaikille, jotka auttavat tekemään WordPressin saataville 200 kielellä.

Tämäkin WordPress-versio on käännetty jo sen julkaisuhetkellä 100% suomeksi. Se ei olisi onnistunut ilman seuraavia henkilöitä: Teemu SuorantaRoni Äikäs ja Toni Viemerö sekä kaikkia aiempien versioiden kääntämiseen osallistuneita.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, kiitokset vapaaehtoisille, jotka osallistuvat tukifoorumeihin vastaamalla kysymyksiin WordPress-käyttäjiltä ympäri maailmaa.

Tule mukaan

Osallistuminen WordPressiin ei rajoitu vain koodaamiseen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, on mukaan tuleminen helppoa. Tutustu tiimeihin, jotka kokoontuvat yhteen tekemään WordPressiä, ja käytä tätä interaktiivista työkalua löytääksesi oma paikkasi osallistua mukaan.

Katse eteenpäin

Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana WordPress on muuttanut digitaalisen julkaisemisen maisemaa ja mahdollistanut kenelle tahansa luoda ja jakaa, aina käsityönä tehdyistä henkilökohtaisista tarinoista maailmaa muuttaviin liikkeisiin.

WordPressin nykyhetki ja tulevaisuus tarjoavat jännittäviä mahdollisuuksia kaikille, niin rakentajille kuin yrityksille. Pohjatyö Vaiheen 3 eteen etenemissuunnitelmassa jatkuu, keskittyen reaaliaikaisen yhteistyön edistämiseen ja julkaisuprosessien virtaviivaistamiseen parantaen tapaa, jolla sisällöntuottajat ja tiimit työskentelevät yhdessä WordPressissä.

Pysy ajan tasalla uusimmista uutisista ja osallistumismahdollisuuksista tilaamalla WordPress-uutiset ja WP Briefing -podcast.

Julkaisuhaiku

Sulosointuja
Webin aallonharjalla
Nyt saatavilla