WordPress.org

Uutiset

WordPress 6.5 “Regina”

WordPress 6.5 “Regina”


WordPress 6.5 "Regina"

Tässä WordPress 6.5 “Regina”, joka on saanut inspiraationsa tunnetun jazzviulisti Regina Carterin dynaamisesta monipuolisuudesta. Hän on palkittu taiteilija ja jazz-opettaja, joka tunnetaan genrerajojen ylittämisestä. Reginan tekniset perusteet klassisessa musiikissa ja syvä ymmärrys jazzista ovat hankkineet hänelle maineen kulkea rohkeasti yli sen, mitä on pidetty mahdollisena viululle.

Anna Reginan genrerajoja taivuttavan äänen hämmästyttävien ja hienovaraisten käänteiden yllättää sinut, kun tutustut kaikkeen mitä 6.5 tarjoaa.

Tämä viimeisin WordPress-versio antaa enemmän voimaa yksityiskohtiin. Se tarjoaa uusia ja parannettuja tapoja hienosäätää ja parantaa sivuston rakentamiskokemusta, antaen sinulle mahdollisuuden ottaa ohjat tavoilla, jotka tekevät siitä omanlaisesi. Löydät uusia tapoja hallita sivustosi typografiaa, kattavamman versiohistorian saatavilla useammassa paikassa ja joukon sivustoeditorin päivityksiä yhdessä vaikuttavien suorituskykyparannusten kanssa, jotka auttavat sinua saamaan asiat tehtyä sujuvammin ja nopeammin.

”Regina” merkitsee myös joitakin läpimurtoja kehittäjätyökaluissa, jotka alkavat muuttaa tapaasi käyttää ja laajentaa lohkoja kiehtovien kokemusten luomiseksi. Interaktiivisuusrajapinta (Interaction API) avaa maailman luoviin julkisen puolen käyttöliittymiin, kun taas Lohkosidosten rajapinta (Block Bindings API) tekee dynaamisten yhteyksien luomisen lohkojen ja datan välillä saumattomaksi. Nämä, muiden kehittäjäkeskeisten parannusten ja päivitysten joukossa, ovat valmiita auttamaan sinua kehittämään tapaasi rakentaa WordPressillä.

Mitä uutta 6.5:ssä

Lisää ja hallitse fontteja sivustollasi

Uusi fonttikirjasto antaa sinun hallita olennaista osaa sivustosi suunnittelusta – typografiaa – ilman koodaamista tai ylimääräisiä vaiheita. Asenna, poista ja aktivoi vaivattomasti paikallisia ja Google Fonts -palvelun fontteja sivustollasi mille tahansa lohkoteemalle. Mahdollisuus tarjota mukautettuja fonttikokoelmia antaa sivuston luojille ja julkaisijoille enemmän vaihtoehtoja sisällön tyylin suhteen.

Saa enemmän irti versiohistoriasta – mukaan lukien sivupohjat ja sivupohjan osat

Saat entistä kattavamman kuvan siitä, mitä on tehty ja mihin voit palata. Saa tietoja, kuten aikaleimat, pikayhteenvedot ja sivutettu luettelo kaikista versioista. Katso versioita Tyylikirjasta nähdäksesi, kuinka muutokset vaikuttavat jokaiseen lohkoon. Versiohistoria on nyt saatavilla myös sivupohjille ja sivupohjan osille.

Kokeile paranneltuja tausta- ja varjotyökaluja

  • Hallitse koon, toiston ja keskipisteen säätimiä taustakuvissa Ryhmä-lohkoissa, jotta voit luoda hienovaraisia tai räikeitä visuaalisia asetteluita.
  • Aseta kuvasuhteita Kansi-lohkon kuvien kanssa ja lisää helposti peittovärejä, jotka hakevat automaattisesti värin valitsemastasi kuvasta.
  • Lisää varjo useammille lohkotyypeille ja luo asetteluja visuaalisella syvyydellä tai lisää hieman persoonallisuutta ulkoasuusi.

Löydä uudet datanäkymät

Jokainen sivustosi osa sisältää kirjaston tietoa ja dataa – nyt voit löytää tarvitsemasi nopeasti ja järjestää sen haluamallasi tavalla. Datanäkymät sivuille, sivupohjille, sivupohjien osille ja lohkomalleille antavat sinun nähdä tiedot taulukko- tai ruudukkonäkymässä, vaihtoehdolla näyttää tai piilottaa kenttiä ja tehdä massamuutoksia.

Sulavampi raahaaminen

Tunne ero, kun siirrät asioita ympäriinsä hyödyllisillä visuaalisilla vihjeillä, kuten Listanäkymässä siirtyvillä kohteilla tai kitkattomalla raahauksella mihin tahansa työtilassasi – alusta loppuun.

Parannetut linkkityökalut

Luo ja hallinnoi linkkejä helpommin intuitiivisemman linkinrakennuskokemuksen avulla, kuten virtaviivaistetun käyttöliittymän ja pikakuvakkeen linkkien kopioimiseen.

Mitä uutta kehittäjille 6.5:ssä

Tuo vuorovaikutuksia lohkoihin

Interaction API tarjoaa kehittäjille standardoidun menetelmän vuorovaikutteisten julkisen puolen käyttöliittymien rakentamiseen lohkoilla. Se yksinkertaistaa prosessia, vähentäen riippuvuuksia ulkoisista työkaluista, samalla ylläpitäen optimaalista suorituskykyä. Käytä sitä luodaksesi mieleenpainuvia käyttäjäkokemuksia, kuten hakutulosten välitöntä noutamista tai vierailijoiden mahdollisuutta vuorovaikuttaa sisällön kanssa reaaliajassa.

Yhdistä lohkot mukautettuihin kenttiin tai muuhun dynaamiseen sisältöön

Yhdistä ytimen lohkoattribuutit mukautettuihin kenttiin ja käytä mukautettujen kenttien arvoja luomatta mukautettuja lohkoja. Block Bindings API:n avulla kehittäjät voivat laajentaa tätä kykyä edelleen yhdistämällä lohkot mihin tahansa dynaamiseen sisältöön – jopa mukautettujen kenttien ulkopuolelle. Jos dataa on tallennettu muualle, osoita lohkot helposti uuteen lähteeseen vain muutamalla koodirivillä.

Lisää ulkoasutyökaluja klassisiin teemoihin

Anna suunnittelijoille ja sivuston rakentajille, jotka käyttävät klassisia teemoja, pääsy päivitettyyn suunnittelukokemukseen. Ota käyttöön tuki välistys-, reunus-, typografia- ja väriasetuksille, vaikka et käyttäisikään theme.json-tiedostoa. Kun tuki on otettu käyttöön, uusia työkaluja lisätään automaattisesti sitä mukaa kun ne tulevat saataville.

Tutustu parannuksiin lisäosakokemuksessa

Nyt on helpompi tapa hallita lisäosariippuvuuksia. Lisäosien tekijät voivat tarjota uuden Requires Plugins -otsakkeen pilkulla erotetulla vaadittujen lisäosien tunnusten listalla, esittäen käyttäjille linkit asentaa ja aktivoida nuo lisäosat ensin.

Suorituskyvyn päivitykset

Tämä julkaisu sisältää 110+ suorituskyvyn päivitystä, mikä johtaa entistä nopeampaan sisältö- ja sivustoeditorin kokemukseen. Latautuminen on yli kaksi kertaa nopeampaa kuin 6.4:ssä, ja syötteen käsittelyn nopeus jopa viisi kertaa nopeampi kuin edellisessä julkaisussa.

Käännettyjen (ei-englanninkielisten) sivustojen latausaika parani jopa 25% tässä julkaisussa suorituskykyisten käännösten ansiosta. Pari mainittavaa parannusta sisältävät AVIF-kuvatuen ja parannuksia lohkovariaatioiden rekisteröinnissä palautusfunktioilla.

Yhä saavutettavampi

Tämä julkaisu sisältää yli 65 saavutettavuusparannusta, tehden siitä saavutettavamman kuin koskaan. Se sisältää tärkeän korjauksen, joka poistaa esteet hallintavalikkojen alivalikoille ruudunlukuohjelmien käyttäjille ja muille, jotka navigoivat näppäimistöllä. Tämä julkaisu lisää myös korjauksia hallinnan kohdistustilojen värikontrastiin, elementtien sijaintiin ja kursorin kohdistukseen, muiden parannusten joukossa, jotka auttavat parantamaan WordPress-kokemusta kaikille.

Lue lisää WordPress 6.5:stä

Tutustu uuteen WordPress 6.5 -sivuun ja opi lisää tämän julkaisun lukuisista parannuksista ja ominaisuuksista – mukaan lukien lyhyet demot joistakin tärkeimmistä ominaisuuksista.

Tutki Learn WordPress -sivustoa nopeille opetusvideoille, verkkotyöpajoille ja muille ilmaisille resursseille WordPress-tietämyksesi ja -taitojesi parantamiseen.

Tutustu WordPress 6.5 -kenttäoppaaseen saadaksesi yksityiskohtaista teknistä tietoa ja kehittäjämuistiinpanoja auttaaksesi sinua rakentamaan WordPressillä ja hyödyntämään tämän julkaisun mahdollisimman hyvin. Muista tilata Kehittäjäblogi kehittäjäpäivityksille, ominaisuustutoriaaleille ja muulle hyödylliselle WordPress-sisällölle kehittäjänäkökulmasta.

Lisätietoja asennuksesta, tiedostomuutoksista, korjauksista ja muista päivityksistä, lue 6.5-julkaisutiedotteet.

6.5 julkaisutiimi

Jokaisella julkaisulla on monia liikkuvia osia, omat voittonsa ja haasteensa. Omistautunut joukko innokkaita avustajia auttaa pitämään asiat raiteillaan ja sujuvina. 6.5 on mahdollistettu monimuotoisella avustajien ryhmällä, aina valmiina puolustamaan ideoita, poistamaan esteitä ja ratkaisemaan ongelmia.

Kiitos avustajille

WordPress uskoo julkaisemisen demokratisointiin ja vapauksiin, jotka tulevat avoimen lähdekoodin mukana. Tätä ideaa tukee maailmanlaajuinen ja monimuotoinen yhteisö ihmisiä, jotka tekevät yhteistyötä vahvistaakseen ohjelmistoa.

WordPress 6.5 heijastaa noin 700 avustajan lukemattomia ponnisteluja vähintään 57 maassa. Tämä julkaisu toivotti myös tervetulleeksi yli 150 ensikertalaista avustajaa!

Heidän yhteistyönsä toimitti yli 2 500 parannusta ja korjausta, varmistaen vakaan julkaisun kaikille – osoitus WordPressin avoimen lähdekoodin yhteisön voimasta ja kyvystä.

!Benni · _ck_ · Aaron Jorbin · Aaron Robertshaw · Abdullah Mamun · Abha Thakor · Abhishek Deshpande · abletec · acosmin · Adam Pickering · Adam Silverstein · Adarsh Akshat · admcfajn · adrianduffell · Ahmed Chaion · Ahmed Saeed · Ajith R N · Akash Muchandikar · Aki Hamano · Akira Tachibana · akmelias · Akramul Hasan · Akshaya Rane · Alain Schlesser · Alan Fuller · Alex · Alex Concha · Alex King · Alex Kirk · Alex Lende · Alex Mills · Alex Stine · Alexandre Buffet · AlexKole · Amber Hinds · Amy Hendrix (sabreuse) · Amy Kamala · Anand Upadhyay · Anders Norén · Andrea Fercia · Andrei Draganescu · Andrei Lupu · Andrew Hayward · Andrew Hutchings · Andrew Nacin · Andrew Norcross · Andrew Ozz · Andrew Serong · andrewleap · Andrii Balashov · André Maneiro · Andy Fragen · Andy Peatling · Aneesh Devasthale · Ankit K Gupta · Ankit Panchal · Anne McCarthy · Anthony Burchell · Antoine · Anton Lukin · Anton Timmermans · Anton Vlasenko · Antonella · Antonio D. · Antonis Lilis · arena94 · Ari Stathopoulos · Arslan Kalwar · Artemio Morales · Arthur Chu · Arun Chaitanya Jami · Arun Sharma · Arunas Liuiza · Asad Polash · Ashish Kumar (Ashfame) · Asish Chandra Mohon · Aslam Doctor · audunmb · Aurooba Ahmed · Austin Matzko · axwax · Ayesh Karunaratne · Béryl de La Grandière · bahia0019 · Balu B · bangank36 · Barry · Barry · Bart Kalisz · bartkleinreesink · Beatriz Fialho · Beau Lebens · Beda · ben · Ben Dwyer · Ben Hansen · Ben Huson · Ben Keith · Ben Lobaugh (blobaugh) · Ben Ritner – Kadence WP · Ben Word · Benjamin Gosset · Benjamin Zekavica · benjaminknox · Benoit Chantre · benoitfouc · Bernhard Reiter · bernhard-reiter · billseymour · Biplav · Birgit Pauli-Haack · bobbingwide · Boone Gorges · born2webdesign · Brad Jorsch · Brad Parbs · Brad Williams · Brandon Kraft · Brandon Lavigne · Brian Alexander · Brian Coords · Brian Fischer · Brian Gardner · Brian Haas · Brian Henry · Brooke · burnuser · Caleb Burks · camya · Carlo Cannas · Carlos Bravo · Carlos G. P. · Carolina Nymark · cbirdsong · cenkdemir · cfinnberg · Chad Chadbourne · chased@si.edu · chiilog (Chiaki Okamoto) · Chouby · Chris David Miles · Chris Reynolds · chriscct7 · christian-dale · Christopher · Chrystl · codepo8 · Colin Devroe · Colin Stewart · ColinD · CookiesForDevo · Corey Worrell · Courtney Robertson · Creative Slice · crstauf · Cullen Whitmore · Cupid Chakma · cvorko · cybeardjm · Cyberchicken · Damon Cook · Dan Soschin · Daniel Bachhuber · Daniel Dvorkin · Daniel Käfer · Daniel Richards · Daniel Schutzsmith · danieldudzic · Daniele Scasciafratte · danieltj · Darren Ethier (nerrad) · Darshit Rajyaguru · darssen · Dave Page · David Arenas · David Artiss · David Baumwald · David Biňovec · David Calhoun · David Herrera · David Levine · David Lingren · David Perez · David Smith · Dean Sas · Denis de Bernardy · Denis Žoljom · Dennis Hipp · Dennis Snell · Dennys Dionigi · Derek Blank · Derek Herman · Derek Springer · designsimply · Desrosj Bot · Devin Curtis · Devin Walker · Dharmesh Patel · Dhrumil Kumbhani · Dhruvi Shah · Dilip Bheda · Dion Hulse · Dominik Schilling · Dougal Campbell · Drew Jaynes · Dustin Falgout · Earle Davies · Ehtisham Siddiqui · Ella van Durpe · Emerson Maningo · emirpprime · Emmanuel Hesry · Endymion00 · Enrico Battocchi · Enwikuna · Eric Andrew Lewis · Erick Hitter · Erik · Estela Rueda · evanltd · Fabian Kägy · Fabian Todt · Fabio Rubioglio · Faisal Ahammad · Faisal Ahmed · Faisal Alvi · Fanly · Feast Design Co. · Felipe Elia · Felix Arntz · Florent Hernandez · Foteini Giannaropoulou (a11n) · Francesca Marano · FrancescoCarlucci · Frank Jäger · Frank Laszlo · Frank Wazeter · fushar · Gajendra Singh · Gan Eng Chin · Garbiñe · Gary Pendergast · gavande1 · Gennady Kovshenin · George Mamadashvili · George Stephanis · Gerard Reches · Gerardo Pacheco · Girish Panchal · Giuseppe Mazzapica · Glen Davies · goldenapples · Grant M. Kinney · Greg Ziółkowski · gregbenz · Guido Scialfa · H.M. Mushfiqur Rahman · hanneslsm · Hanzala Taifun · Hardik Raval · Hareesh S · Harsh Gajipara · Harsh Patel · Hasanuzzaman Shamim · Heather Wilkins · Heiko Lübbe · Helen Hou-Sandi · HelgaTheViking · Hemant Tejwani · Hidekazu Ishikawa · Himani Panchal · Hit Bhalodia · Hitesh Talpada · Hossein · Howdy_McGee · Hridoy Mozumder · Hrithik Dalal · Hugh Lashbrooke · Hugo Chinchilla · hugod · huubl · Huzaifa Al Mesbah · Héctor Prieto · Ian Belanger · Ian Dunn · idad5 · Ignacio Cruz Moreno · ignatiusjeroe · Ihtisham Zahoor · Ilya Zolotov · Isabel Brison · iseulde · IT Path Solutions · itecrs · Ivan Zhuck · Jacob Cassidy · jadpm · James Collins · James Huff · James Koster · James Roberts · Jamie Blomerus · Jamie Perrelet · jane · Janis Elsts · jansan · janthiel · Japh · Jarda Snajdr · jarednova · Jason Adams · Jason Cosper · Jason Crist · Jason Crouse · Jason Johnston · Jason LeMahieu (MadtownLems) · Javier Casares · Jayadevan k · jbobich · Jean-Baptiste Audras · Jeff Ong · Jeffrey de Wit · Jeffrey Paul · Jenny Dupuy · Jeremy Felt · Jeremy Herve · jeryj · Jesús Amieiro · Jessica Lyschik · jghazally · Jip Moors · jivygraphics · jltallon · Joan · Joe · Joe Dolson · Joe Hoyle · Joe McGill · Joel James · Joen Asmussen · John Blackbourn · John James Jacoby · johnciacia · Jon Brown · Jon Cave · Jon Surrell · Jonathan Bossenger · Jonathan Brinley · Jonathan Desrosiers · Jonny Harris · joppuyo · jordesign · Jorge Costa · Jorge Vilchez · jornp · Joseph Fusco · Josepha · joshcanhelp · Joshua Goode · joshuatf · Joy · JR Tashjian · JS Morisset · Juan Aldasoro · JuanMa Garrido · Juhi Saxena · Juliette Reinders Folmer · Justin Tadlock · K M Ashikur Rahman · K. Adam White · KafleG · Kai Hao · Kamrul Hasan · Kari Anderson · Karlijn Bok · Karol Manijak · Karthik Thayyil · Katka · kawsaralameven · Kelly Choyce-Dwan · Kevin Batdorf · Kevin Coleman · Kevin Hoffman · Kevin Taron · Kharis Sulistiyono · Khokan Sardar · Kira Schroder · Kishan Jasani · kitchin · Kjell Reigstad · kkmuffme · Knut Sparhell · Koen Reus · Koesper · Konstantin Obenland · Krupa Nanda · Krupal Panchal · Kurt Payne · Kushang Tailor · Kylen Downs · lau@mindproducts.com.au · Laura Adamonis · Lauren Stein · Laurent MILLET · Lax Mariappan · Lena Morita · Leo Muniz · Leonardus Nugraha · Liam Gladdy · LiamMcArthur · Linkon Miyan · liviopv · lkraav · logikal16 · Louis Wolmarans · Lovekesh Kumar · luboslives · lucasbustamante · Luis Felipe Zaguini · Luis Herranz · Lukas Pawlik · Lukasz · Luke Cavanagh · Maarten · Madhu Dollu · Madhu Dollu · Maggie Cabrera · Mahbub Hasan Imon · mahnewr · Mahrokh · Malae · manfcarlo · manyourisms · Marc_J · Marcelo de Moraes Serpa · Marco Ciampini · Marcoevich · margolisj · Marie Comet · Marin Atanasov · Mario Santos · Marius L. J. · Mark Howells-Mead · Mark Jaquith · Marko Heijnen · Marko Ivanovic · Markus · martin.krcho · Mary Baum · mathewemoore · Matias Benedetto · Matias Ventura · matiasrecondo77 · Matt Cromwell · Matt Mullenweg · Matteo Enna · Max Lyuchin · Maxime Pertici · Mayur Prajapati · Md Abul Bashar · Md Hossain Shohel · Md HR Shahin · Md Sahadat Husain · Meg Phillips · megane9988 · Meher Bala · Mel Choyce-Dwan · melcarthus · meta4 · metropolis_john · mevolkan · Micah Wood · Michael Showes · Michal Czaplinski · Michalooki · Miguel Fonseca · miguelsansegundo · Miikka · Mike Bijon · Mike Jolley (a11n) · Mike Schinkel · Mike Schroder · Mikin Chauhan · Milen Petrinski – Gonzo · mimi · Miriam Schwab · mkismy · mnydigital · Mohammad Jangda · Monique Dubbelman · Monzur Alam · Morteza Geransayeh · mreishus · mrwweb · Muhammad Usman Iqbal · Muhibul Haque · mujuonly · Mukesh Panchal · Mumtahina Faguni · Musarrat Anjum Chowdhury · Nahid Khan · Naoki Ohashi · Narendra Sishodiya · Naresh Bheda · Nate Allen · Navjot Singh · Nazmul Hasan Robin · neffff · Neil Hainsworth · nendeb · NerdPress · Nick Diego · Nick Halsey · Nick Martianov · nickpagz · Nico · Nicole Furlan · Nicole Paschen Caylor · nidhidhandhukiya · Niels Lange · Nihar Ranjan Das · Nik Tsekouras · Nikita · nikmeyer · Nilambar Sharma · Nilo Velez · Niluthpal Purkayastha · Nirav Sherasiya · Nithin John · Nithin SreeRaj · Noah Allen · nosilver4u · Nowell VanHoesen · Nudge Themes · nwjames · obliviousharmony · ockham · oguzkocer · okat · Old account · olegfuture · Olga Gleckler · Paal Joachim Romdahl · Pablo Honey · Pacicio · pannelars · partyfrikadelle · Pascal Birchler · Patricia BT · Patrick Lumumba · Paul Bearne · Paul Biron · Paul de Wouters · Paul Kevan · Paul Wong-Gibbs · pavelevap · Peter Baylies · Peter Rubin · Peter Westwood · Peter Wilson · petitphp · Philipp Bammes · Philipp15b · Phill · Pieterjan Deneys · Pippin Williamson · Pitam Dey · pmeenan · Pooja Derashri · Pooja N Muchandikar · pooja9712 · pouicpouic · Prashant Baldha · Pratik Kumar · Pratik Londhe · Prem Tiwari · Presskopp · presstoke · prionkor · Rafiq · Rajin Sharwar · Ramon Ahnert · Ramon Corrales · Ramon James · Rashi Gupta · Ratnesh Sonar · rawrly · rcain · rebasaurus · Remy Perona · Renatho (a11n) · Rene Hermenau · retrofox · Riad Benguella · Rich Collier · Rich Tabor · Rishi Mehta · Rishi Shah · Robert Anderson · Rolf Allard van Hagen · room34 · Roy Tanck · Ryan Boren · Ryan McCue · Ryan Welcher · Ryann Micua · Ryo · Sé Reed · Sébastien SERRE · Sören Wünsch · Sabbir Hasan · Sachyya · Sadi Mohammad Zaman · sadpencil · Sahil · Saiduzzaman Tohin · Sakib MD Nazmush · Sal Ferrarello · Sam Berry · samba45 · Sampat Viral · Samuel Rüegger · Samuel Sidler · Samuel Wood (Otto) · Santiago Cerro López · Sarah Norris · Sarath AR · Satish Prajapati · Satyam Vishwakarma (Satya) · Saxon Fletcher · Saxon Fletcher · Sayful Islam · Scott Kingsley Clark · Scott Reilly · Scott Taylor · scribu · Sean Fisher · Sergey Biryukov · Sergio De Falco · Seth Rubenstein · Shaharia Azam · Shail Mehta · ShaneF · Shannon Smith · shaunandrews · Shawn Hooper · shidouhikari · Shipon Karmakar · Shreyash Srivastava · Shubham Sedani · siddharth ravikumar · Siobhan · Sirajum Mahdi · sjregan · SourceView · sruthi89 · stacimc · Stefano Minoia · Stephen Bernhardt · Stephen Cronin · Stephen Edgar · Stephen Harris · Steve Jones · Steven Lin · strarsis · Subrata Sarkar · Sumi Subedi · Sumit Bagthariya · Sumit Singh · SunilPrajapati · Svitlana Sukhoveiko · syamraj24 · Sybre Waaijer · Syed Balkhi · Syed Nuhel · Synchro · Takashi Irie · Takashi Kitajima · Tammie Lister · Tapan Kumer Das · Tara King · Taylor · Taylor Dewey · Taylor Gorman · tazotodua · Teddy Patriarca · Tellyworth · Thakor Darshil · them.es · thinkluke · Thomas Griffin · Thomas Kräftner · threadi · Tim Nolte · timbroddin · Timothée Brosille · Timothy Jacobs · tmatsuur · TobiasBg · tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner) · Tom · Tom Cafferkey · Tom Finley · Tom J Nowell · tomluckies · Tomoki Shimomura · tomsommer · tomxygen · Toni Viemerö · Tony G · Tonya Mork · Toro_Unit (Hiroshi Urabe) · torres126 · Torsten Landsiedel · Toru Miki · toscho · Travis Smith · tropicalista · Trupti Kanzariya · Ugyen Dorji · up1512001 · upadalavipul · Utsav tilava · Uttam Kumar Dash · Vagelis · valerogarte · Vicente Canales · Vijayan · vikram6 · viliamkopecky · Vipul Ghori · vivekawsm · vladimiraus · vortfu · Vraja Das · Wasiur Rahman · welaunchio · Weston Ruter · WHSajid · WilliamG · WP Corner · xlthlx · Yan Sern · Yannis Guyon · Yui · Yuliyan Slavchev · Yuvrajsinh Sisodiya · Zack Tollman · Zane Matthew · Zeba Afia Shama · zieladam · Zunaid Amin · Česlav Przywara

Yli 70 paikallisyhteisöä on kääntänyt 90 prosenttia tai enemmän WordPress 6.5:stä omalle kielelleen. Yhteisön kääntäjät työskentelevät kovasti varmistaakseen, että lisää käännöksiä on tulossa. Kiitos kaikille, jotka auttavat tekemään WordPressin saataville 200 kielellä.

Tämäkin WordPress-versio on käännetty jo sen julkaisuhetkellä 100% suomeksi. Se ei olisi onnistunut ilman seuraavia henkilöitä: Teemu Suoranta, Toni ViemeröMikko Siikaniemi ja Niko Vittaniemi sekä kaikkia aiempien versioiden kääntämiseen osallistuneita.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kiitos vapaaehtoisille, jotka avustavat tukifoorumeilla vastaamalla kysymyksiin WordPress-käyttäjiltä ympäri maailmaa.

Osallistu ja avusta

Osallistuminen WordPressiin ei rajoitu koodaamiseen. Jos avustaminen kiinnostaa sinua, lisätietojen saaminen ja mukaan liittyminen on helppoa. Tutustu tiimeihin Make WordPress -sivustolla, ja käytä tätä interaktiivista työkalua auttamaan sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Vielä yksi haiku

Uusi versio,
lisää vaikka varjoja
ja nopeammin.