Real Cookie Banner: GDPR &; ePrivacy evästesuostumus

Kuvaus

Evästebanneri ja suostumuksen hallinta WordPress-verkkosivustollesi – helppo noudattaa lainsäädäntöä.

Hanki GDPR:n (tunnetaan myös nimillä DSGVO, RGPD, RODO, AVG) ja ePrivacy-direktiivin (joka on pantu täytäntöön kansallisessa lainsäädännössä nimillä TTDSG, LOPD-GDD, DTA, TLA, LEK, E-com Act) mukaiset suostumukset. Etsi palvelut, evästeet jne. ja täytä kaikki lakisääteiset tiedot evästebannerissasi. Enemmän kuin pelkkä evästeilmoitus! Evästelisäosa, joka on suunniteltu erityisesti WordPress-verkkosivustoille asennuksen yksinkertaistamiseksi.

Real Cookie Banner on evästeiden ja suostumusten hallintaan tarkoitettu lisäosa. Hanki suostumus palveluiden lataamiseen ja aseta evästeet kävijöillesi GDPR:n ja ePrivacy-direktiivin mukaisesti. Lisäksi sisällönestäjä auttaa sinua noudattamaan sääntöjä, vaikka teemasi, lisäosasi tai sisältösi lataisi tyylejä, skriptejä tai iframeja, jotka siirtävät henkilötietoja. Aloita nyt opastetun määrityksen avulla ja vältä oikeudelliset riskit!

Skannaa verkkosivustosi ja löydä suostumusta vaativat palvelut!

Se, johtaako laajennuksen käyttö lainmukaiseen tietojenkäsittelyyn, riippuu pitkälti siitä, onko liitännäinen määritetty oikein sen käyttötarkoitusta varten. Olet itse vastuussa oikeasta määrityksestä.

Ilmainen Sandbox

Haluatko kokeilla Real Cookie Banneria ennen asennusta? Ota ilmainen sandbox ja leiki sen kanssa!

Luo ilmainen sandbox

Evästelisäosan ominaisuudet

Suostumuksen hallinta: Voit käyttää Real Cookie Banneria tallentaaksesi kaikki tekniset ja oikeudelliset tiedot palveluista ja evästeistä tietoon perustuvan suostumuksen saamiseksi. Voit käyttää yli 150 palvelumallia ja yli 120 sisällönestäjämallia, joiden avulla voit tarjota nopeasti ja turvallisesti kaikki tarvitsemasi tiedot.

Sisällönestäjä: Teemat, laajennukset ja muut lataavat yleensä skriptejä, tyylejä ja sisältöä, jotka siirtävät henkilötietoja ja asettavat evästeitä ennen kuin sinulla on kävijöiden suostumus. Et yleensä voi itse säätää tätä. Sisällönestäjät varmistavat, että nämä ominaisuudet suoritetaan vasta, kun olet saanut suostumuksen.

Muokkaa ulkoasua: Voit suunnitella evästebannerin toiveidesi mukaan. Yli 20 suunnittelumallia ja yli 200 vaihtoehtoa antavat sinulle mahdollisuuden mukauttaa evästebannerin täydellisesti omiin tarpeisiisi. Voit vapauttaa luovuutesi aina väreistä ja efekteistä teksteihin asti! Kaikki muutokset näkyvät live-esikatselussa.

Opastettu määritys: Tarkistuslista opastaa sinut asennuksen jälkeen kaikkien vaiheiden läpi, jotta voit ottaa Real Cookie Bannerin käyttöön lainmukaisella tavalla. Selitämme myös ominaisuuksien lainalaisuudet sekä oikeudelliset seuraukset, jos muutat asetuksia. Voit siis asentaa evästebannerisi nopeasti ja turvallisesti!

Suostumusten dokumentointi: GDPR:n mukaan sinun on todistettava, että kävijä on antanut suostumuksensa evästeisiin ja henkilötietojen käsittelyyn, jos hän epäilee sitä. Dokumentoimme suostumukset täydellisesti ja mahdollistamme suostumuksen alkuperän jäljittämisen jälkikäteen. Olet turvassa pahimmassakin tapauksessa!

Sisäänrakennettu WordPress:iin: Real Cookie Banner on erityisesti WordPressiin suunniteltu evästelisäosa. Se on asennettu WordPress:iin täysin sisäänrakennettuna lisäosana. Kaikki suostumukset käsitellään ja tallennetaan palvelimellesi. Mitään ei ladata pilvestä kävijäsi selaimeen, mikä estää oikeudelliset ongelmat.

Haluatko luettelon kaikista ominaisuuksista? Tutustu siihen verkkosivuillamme!

Tuetut kielet

Real Cookie Banner is available in English, German (informal and formal), French, Italian, Spanish, Portuguese, Polish, Dutch (informal and formal), Czech, Danish, Swedish, Norwegian Bokmål, Finnish, Greek, Romanian, Hungarian and Slovakian. Texts provided in service templates and content blocker templates are translated only in parts.

Lisää kieliä lisätään pian! Sillä välin voit myös muokata ja kääntää kaikki tekstit itse.

Real Cookie Bannerin kaikki ominaisuudet

Real Cookie Banner tarjoaa sinulle aloittelijalle helppokäyttöisen suostumuksenhallinnan sisällönestolla. Suostumukset ovat täysin dokumentoituja. Suunnittelu on hienosti muokattavissa ja tarkistettu Euroopan saavutettavuuslain ja WCAG 2.2 Level AA:n mukaiseksi. Erityisominaisuuksia ammattikäyttäjille (vain PRO-versiossa) ovat muun muassa maantieteellinen rajoitus, tuki Google Tag Managerille ja Matomo Tag Managerille, tuki Googlen suostumustilalle, Transparency and Consent Framework (TCF) 2.2+ -tuki ja suostumusten välitys. Lisäksi Real Cookie Banner on Googlen sertifioima CMP Google Adsensea varten. Se tarjoaa myös tuen WPML:lle, Polylangille, TranslatePressille ja Weglotille, WordPress Multisite -palvelulle ja kattavan dokumentaation.

Löydät luettelon kaikista ominaisuuksista kattavine yksityiskohtineen verkkosivuiltamme!

Mallit & Yhteensopivuus

Real Cookie Banneria voidaan käyttää keräämään suostumuksia lähes kaikille työkaluille, lisäosille ja palveluille WordPress-sivustollasi. Voit helposti tallentaa tietoon perustuvaa suostumusta varten tarvittavat oikeudelliset ja tekniset tiedot suostumuksenhallinnan palvelu- ja sisällönestäjään.

Olemme varmistaneet, että tärkeimmät Googlen ja Facebookin palvelut, YouTube, Vimeo tai Matomo sekä suositut WordPress-lisäosat, kuten Elementor, Jetpack, WooCommerce, Wordfence tai Contact Form 7 ja monet muut ovat yhteensopivia.

Real Cookie Bannerin PRO-versiossa on 150+ palvelumallia ja 120+ sisällönestomallia. Nämä mallit säästävät paljon aikaa, sillä ne antavat sinulle kaikki tarvittavat oikeudelliset ja tekniset tiedot palvelusta, jotta voit käyttää sitä sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivin ja GDPR:n mukaisesti. Tutustu täydelliseen luetteloon kaikista palveluista, joissa on malleja verkkosivustollamme.

Kehittäjäystävällinen

Olet kehittäjä ja haluat kirjoittaa lisäosan Real Cookie Bannerille tai tehdä lisäosastasi yhteensopivan evästelisäosamme kanssa? Autamme sinua mielellämme!

WordPress-toiminnot & suodattimet ja REST API

Tutustu verkkosivuillamme olevaan API-dokumentaatioon saadaksesi lisätietoja siitä, miten Real Cookie Bannerin toimintoja käyttävää koodia kirjoitetaan.

Ilmainen tuki

Haluamme työskennellä muiden WordPress-kehittäjien kanssa. Jos tarvitset avustajia käyttämään tuotteitamme koodihankkeissasi tai tekemään WordPress-lisäosastasi yhteensopivan Real Cookie Bannerin kanssa, avaa tukipyyntö .

Hanki Real Cookie Bannerin PRO-versio

Lataat tämän lisäosan ilmaisversion, joka sisältää kaikki keskeiset toiminnot, joiden avulla voit ladata palveluja ja asettaa evästeitä GDPR:n ja ePrivacy-direktiivin mukaisesti.

PRO-versiomme tarjoaa vieläkin enemmän hyödyllisiä ominaisuuksia ja monia palvelu- ja sisällönestäjämalleja, jotka tekevät evästebannerista joustavamman ja säästävät myös paljon aikaa evästebannerin lainmukaisessa määrittämisessä. Lue lisää PRO-versiosta.

Kuvankaappaukset

  • Evästeiden & suostumusten hallinta
  • Sisällönestäjä
  • Muokkaa suunnittelua
  • Ohjattu määritys
  • Suostumusten dokumentointi
  • WordPressiin sisäänrakennettu ratkaisu

Asennus

  1. Siirry WordPress:in hallintapuolelle
  2. Siirry kohtaan ”Lisäosat” > ”Lisää uusi”
  3. Etsi ”Real Cookie Banner”
  4. Asenna ja aktivoi lisäosa
  5. Siirry vasemman sivupalkin kohtaan ”Evästeet” ja aloita evästebannerin asennus

UKK

Mistä löydän dokumentaatiota tai tukea lisäosalle?

Tarjoamme verkkosivustollamme tietopankin ja nopean tuen. Voit vapaasti avata tukipyynnön, jos sinulla on kysymyksiä, ongelmia tai palautetta lisäosasta. Rakastamme kehittää Real Cookie Banneria!

Löytääkö Real Cookie Banner kaikki verkkosivustoni evästeet automaattisesti?

Kyllä, Real Cookie Bannerilla on skanneri, joka tarkistaa sivustosi käytössäolevien palvelujen varalta. Se suosittelee sinulle palvelumalleista ja sisällönestäjämalleista sopivia määrityksiä. Se myös varoittaa sinua verkkosivustosi tuntemattomista palveluista, jotka saattavat vaatia suostumuksen. Lisätietoja palveluskannerin toiminnasta saat tietopankistamme.

Palvelukanneri ei kuitenkaan ole evästeskanneri. Evästeskanneri voisi, jos sitäkään, ainoastaan löytää evästeitä, mutta ei arvioida henkilötietojen käsittelyä oikeudellisesti. Lisäksi kaikkien evästeiden löytäminen on erittäin monimutkaista, eivätkä useimmat niin sanotut evästeskannerit löydä kaikkia evästeitä. Olemme selittäneet yksityiskohtaisesti tietopankissamme, miksi näin on.

Onko Real Cookie Banner ilmainen?

Kyllä, kaikki Real Cookie Bannerin perusominaisuudet ovat ilmaisia ja voit luoda rajattomasti palveluita (evästeitä) ja sisällönestäjiä. Suurin osa palvelumalleista ja sisällönestäjämalleista, jotka säästävät monta tuntia tutkimustyötä, sisältyvät kuitenkin vain PRO-versioon. Lue lisää PRO-versiosta.

Mitä eroa on Real Cookie Bannerin ja Real Cookie Banner PRO:n välillä?

PRO-versio tarjoaa sinulle monia lisäominaisuuksia, kuten

suostumus tietojenkäsittelyyn turvattomissa kolmansissa maissa, suostumuksia koskevat tilastot, edistyneet visuaalisen sisällön estimet, evästeiden bannerien suunnittelun esiasetukset, TCF-tuki, maantieteellinen rajoitus.
Google Tag Managerin ja Matomo Tag Managerin tuki, suostumusten välittäminen tai monet palvelumallit ja sisällönestomallit. Lisätietoja PRO-versiosta.

Mikä on GDPR (tunnetaan myös nimillä DSGVO, RGPD, RODO, AVG)?

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), josta käytetään eri alueilla myös nimityksiä GDPR, RGPD, RODO tai AVG, on kattava tietosuojalaki, jonka Euroopan Unioni asetti vuonna 2018. Sen tavoitteena on yhtenäistää tietosuojalainsäädäntöä kaikissa EU:n jäsenvaltioissa, turvata EU:n kansalaisten henkilötiedot ja samalla säännellä sitä, miten organisaatiot käsittelevät tietoja. Yleinen tietosuoja-asetus parantaa yksilöiden määräysvaltaa heidän omiin henkilötietoihinsa ja antaa oikeuksia, kuten oikeuden tutustua tietoihin, oikaista ja poistaa tietoja sekä mahdollisuuden vastustaa tietojen käsittelyä tietyissä olosuhteissa. Se edellyttää organisaatioilta avoimuutta, suostumusta ja vastuuvelvollisuutta, mikä asettaa ne vastuuseen yksityisyyden ja tietoturvan varmistamisesta.

Vaikka GDPR vaikuttaa merkittävästi siihen, miten evästeitä käytetään verkkosivustoilla, se ei suoraan säätele evästeiden käyttöä. Evästeiden säätely kuuluu ePrivacy-direktiivin alle, johon usein viitataan ”evästelakina” ja joka edellyttää käyttäjän suostumusta evästeiden tallentamiseen ja käyttämiseen hänen laitteillaan. Koska evästeet voivat kuitenkin tallentaa henkilötietoja, kuten käyttäjän mieltymyksiä tai käyttäytymisen seurantatietoja, GDPR:n suostumusta ja avoimuutta koskevat periaatteet tulevat kyseeseen. ePrivacy-direktiivi säätelee evästeiden käyttöä, mutta GDPR asettaa laajemmat puitteet henkilötietojen suojaamiselle, mikä vaikuttaa epäsuorasti siihen, miten evästeitä käsitellään, kun niissä käsitellään henkilötietoja.

Mikä on ePrivacy-direktiivi (joka on pantu täytäntöön kansallisessa lainsäädännössä TTDSG:nä, LOPD-GDD:nä, DTA:na, TLA:na, LEK:nä, E-com-lakina)?

Vastaa

The ePrivacy Directive, also known as the ”Cookie Directive”, is an EU directive focused on the protection of personal data in electronic communications. It requires companies and website operators within the EU to obtain users’ consent before storing or accessing information on their devices, such as through cookies. It is the reason why most website in the EU have cookie plugins, also known as cookie consent dialogs or cookie banners. Member states have transposed the directive into their national laws, leading to various names for the legislation in different countries, like TTDSG in Germany, LOPD-GDD in Spain, DTA in Netherlands, TLA in Poland, LEK in Sweden, and the E-com Act in Norway.

Arvostelut

8.5.2024
We use this plugin for many projects and it works great.The first time we have a small problem and contact the support > the support is very fast, helpful and nice. The problem was solved very quickly.
29.4.2024
It works simply and is easy to configure. But what really impressed me was the company’s incredible support. They answered my very specific individual questions quickly, extremely competently and in a super friendly manner and made a real effort (personal 15-minute video!). An absolute recommendation!
25.4.2024
Real Cookie Banner is an outstanding WordPress plugin, ensuring compliance with cookie laws, thanks to its intuitive interface and extensive customization options. What truly sets Real Cookie Banner apart is its stellar support team. Any questions or issues are promptly addressed with professionalism and expertise, making the user experience even more enjoyable. Overall, Real Cookie Banner is an indispensable tool for any website owner concerned about GDPR compliance and user privacy and for managing cookies effectively. Highly recommended!
23.4.2024
Ich habe das Plugin nun seit ein paar Tagen installiert und bin bisher sehr zufrieden.
22.4.2024
Real Cookie Banner eignet sich perfekt für den professionellen Einsatz. Die Einrichtung ist für das durchaus komplexe Thema wirklich einfach. Ruck-zuck ist die Webseite 100% DSGVO konform. Und wenn man mal nicht weiter kommt, hilft der Support schnell und komptent weiter. Klare Empfehlung.
Lue kaikki 407 arvostelua.

Avustajat & Kehittäjät

“Real Cookie Banner: GDPR &; ePrivacy evästesuostumus” perustuu avoimeen lähdekoodiin. Seuraavat henkilöt ovat osallistuneet tämän lisäosan kehittämiseen.

Avustajat

“Real Cookie Banner: GDPR &; ePrivacy evästesuostumus” has been translated into 20 locales. Kiitoksia kääntäjille heidän työstään.

Käännä “Real Cookie Banner: GDPR &; ePrivacy evästesuostumus” omalle kielellesi.

Oletko kiinnostunut kehitystyöstä?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.

Muutosloki

Changelog

Näet mikä on uutta muutoslokissa sivustollamme!

Security notices

  • Real Cookie Banner 2.18.1 tai sitä vanhemmissa versioissa oli XSS-haavoittuvuus. Sitä saattoivat hyödyntää kirjautuneet WordPress-käyttäjät, joilla on oikeudet hallita asetuksia (useimmiten ylläpitäjät). Suosittelemme vahvasti päivitysten asentamista versioon 2.18.2 tai sitä uudempaan!