Support » Kokeneille käyttäjille » Archive.php tiedostoon tarvittavat muutokset…

  • Miten voin saadan ”category” sivut näyttämään pelkästää postien otsikon ja julkaisuajankohdan?

    Käytin joskus pientä muunnelmaa Arcive.php tiedostossa, mutta uudelleen asennuksen yhteydessä hävisi tämä kokonaan.

    Onko mitään neuvoja?

Esillä 14 vastausta, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Oletusteemasta etsi archive.php-tiedostosta tämä kohta:

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    		<div <?php post_class(); ?>>
    				<h3 id="post-<?php the_ID(); ?>"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php printf(__('Permanent Link to %s', 'kubrick'), the_title_attribute('echo=0')); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
    				<small><?php the_time(__('l, F jS, Y', 'kubrick')) ?></small>
    
    				<div class="entry">
    					<?php the_content() ?>
    				</div>
    
    				<p class="postmetadata"><?php the_tags(__('Tags:', 'kubrick'), ', ', '<br />'); ?> <?php printf(__('Posted in %s', 'kubrick'), get_the_category_list(', ')); ?> | <?php edit_post_link(__('Edit', 'kubrick'), '', ' | '); ?>  <?php comments_popup_link(__('No Comments »', 'kubrick'), __('1 Comment »', 'kubrick'), __('% Comments »', 'kubrick'), '', __('Comments Closed', 'kubrick') ); ?></p>
    
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>

    Sieltä sitten pois

    <div class="entry">
    	<?php the_content() ?>
    </div>

    niin merkinnän sisältö lähtee ja

    <p class="postmetadata"><?php the_tags(__('Tags:', 'kubrick'), ', ', '<br />'); ?> <?php printf(__('Posted in %s', 'kubrick'), get_the_category_list(', ')); ?> | <?php edit_post_link(__('Edit', 'kubrick'), '', ' | '); ?>  <?php comments_popup_link(__('No Comments »', 'kubrick'), __('1 Comment »', 'kubrick'), __('% Comments »', 'kubrick'), '', __('Comments Closed', 'kubrick') ); ?></p>

    niin tagit ja kommentit lähtevät.

    Thread Starter OlegBeloV

    (@olegbelov)

    Teema jota käytän on tehty Artesteer-ohjelmalla ja kun tämä koodin säätäminen ei minun vahvempia puolia ole…

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="art-Post">
        <div class="art-Post-body">
    <div class="art-Post-inner art-article">
    <h2 class="art-PostHeaderIcon-wrapper">
    <span class="art-PostHeader"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php printf(__('Permanent Link to %s', 'kubrick'), the_title_attribute('echo=0')); ?>">
    <?php the_title(); ?>
    </a></span>
    </h2>
    <?php $icons = array(); ?>
    <?php if (!is_page()): ?><?php ob_start(); ?><?php the_time(__('F jS, Y', 'kubrick')) ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (!is_page()): ?><?php ob_start(); ?><?php _e('Author', 'kubrick'); ?>: <a href="#" title="<?php _e('Author', 'kubrick'); ?>"><?php the_author() ?></a>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (current_user_can('edit_post', $post->ID)): ?><?php ob_start(); ?><?php edit_post_link(__('Edit', 'kubrick'), ''); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (0 != count($icons)): ?>
    <div class="art-PostHeaderIcons art-metadata-icons">
    <?php echo implode(' | ', $icons); ?>
    
    </div>
    <?php endif; ?>
    <div class="art-PostContent">
    <?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(__('Read the rest of this entry &raquo;', 'kubrick')); ?>
    
    </div>
    <div class="cleared"></div>
    <?php $icons = array(); ?>
    <?php if (!is_page()): ?><?php ob_start(); ?><?php printf(__('Posted in %s', 'kubrick'), get_the_category_list(', ')); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (!is_page() && get_the_tags()): ?><?php ob_start(); ?><?php the_tags(__('Tags:', 'kubrick') . ' ', ', ', ' '); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (!is_page() && !is_single()): ?><?php ob_start(); ?><?php comments_popup_link(__('No Comments »', 'kubrick'), __('1 Comment »', 'kubrick'), __('% Comments »', 'kubrick'), '', __('Comments Closed', 'kubrick') ); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (0 != count($icons)): ?>
    <div class="art-PostFooterIcons art-metadata-icons">
    <?php echo implode(' | ', $icons); ?>
    
    </div>
    <?php endif; ?>
    
    </div>
    
        </div>
    </div>
    
    <?php endwhile; ?>

    Mitä tästä nyt sitten pitäisi säätää?

    Merkinnän sisällön ja kommentit näyttävä osuus alkaa rivillä

    <div class="art-PostContent">

    ja päättyy riviin

    <?php echo implode(' | ', $icons); ?>

    jos katsoin divit oikein. Nuo ja kaikki niiden välistä pois.

    Thread Starter OlegBeloV

    (@olegbelov)

    Juu tuo toimii kuin rasvattu….

    Kiitos ihan hemmetisti!!!

    Osaisitko vielä sanoa että mitä pitää tehdä jotta fonttin kokoa, otsikoiden väliin jäävää tyhjää tilaa ja julkaisupäivämäärän näkymistä voi saada muutettua?

    Thread Starter OlegBeloV

    (@olegbelov)

    Ja onko jotakin käsin mahdollista säätää englanninkieliset kuukauden nimet suomenkielisiksi?

    Kuukaudet saat suomeksi lataamalla suomenkielisen kielipaketin ja ottamalla se käyttöön wp-config.php-tiedostossa. Laittamalla kieliarvoksi fi. Ilman pistettä toki.

    Kielipaketin tulee olla asennettu (fi.mo-tiedosto) WordPress-asennuksesi ”/wp-content/languages”-kansioon. Jos kansiota ei ole, luo sellainen.

    Thread Starter OlegBeloV

    (@olegbelov)

    hpgurulle suuret kiitokset…

    mutta vielä olisi se ongelma categoria listassa olevien otsikoiden välimatkan ja fointtikokojen kanssa.

    Onko mahdollista määrittää myös miten monta otsikkoa näkyy nimenomaan kategorioissa. Esim 20, 50 tai 100 julkaisua???

    On mahdollista. Pistä archive.php:n alkuun:

    $posts = query_posts($query_string . "&posts_per_page=100&orderby=title&order=asc");

    Tämä siis juuri ennen riviä

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    Jos haluat eri määrän merkintöjä, vaihda tuosta numeroa, tuo näyttää 100. Luulisin, että toimii, en ole testannut ihan tällä tavalla (käytän itse Thesis-teemaa, jossa tuo pitää tehdä vähän eri tavalla) – mutta perusidea ainakin toimii.

    Thread Starter OlegBeloV

    (@olegbelov)

    Hmm ei näytä oikein toimivan…

    Kokeilin laittaa ennen ja jälkeen, mutta ainoa asia joka muuttui oli se että yläreunaan taikka jokaisen postin väliin tulee toi koodinpätkä.

    En tiedä paljoakaan phptä joten…

    Kielipaketin saat muuten siten, että lataat tältä sivulta suomenkielisen WordPressin ja poimit sieltä fi.mo-tiedoston ja laitat sen nykyiseen blogiisi edellä olevien ohjeiden mukaan.

    Thread Starter OlegBeloV

    (@olegbelov)

    Juu kiitos sain toimimaan tuon kielipaketin…

    ja kunhan saisin toisenkin jutun toimimaan niin olisi täydellistä.

    Koodinpätkä tulee näkyviin, koska se on osassa, missä sulla on auki HTML, ei PHP. Pistäpä koodinpätkän eteen <?php ja jälkeen ?> niin toimii astetta paremmin.

    Olisiko tuosta apua jälkimmäisessä: http://wordpress.org/extend/plugins/ncode-image-resizer/

    Jos et halua palkkeja mukaan, jotka ympyröi kuvaa, korvaa lisäosa muokatulla, se poistaa ylimääräiset palkit ja kehykset: http://motiel.net/file_uploads/ncode-image-resizer-no-yellow-box-edition-by-jupstejuho.rar

Esillä 14 vastausta, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • The topic ‘Archive.php tiedostoon tarvittavat muutokset…’ is closed to new replies.