• Uskaltaako klikata päivitä 3.7.1 -versioon, jota edelleen näyttää, vaikka sivut on jo päivitetty 3.7.1 versioon automaattisesti? Minulla on suomenkielinen wp asennettuna.

Keskustelu ‘Kysyy uudestaan 3.7.1:n päivitystä vaikka on jo päivitetty’ on suljettu uusilta vastauksilta.