Support » Multisite » Multisite-asennus, tuloksena 404 error

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Tsekkaisin, että .htaccessissa on kaikki niinkuin pitää, kuulostaa vähän sen sorttiselta virheeltä.

    Kiitos vastauksesta! Copy-pastesin kyllä .htaccessiin multisite-asennuksen tarjoamat tiedot. Tältä se näyttää:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /wp/
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    En valitettavasti itse näistä ymmärrä, mutta tuollaista siis asennus tarjosi. Onko tuossa jotain häikkää?

    Päällisin puolin näyttäisi kyllä olevan ok. En ole Multisiten kanssa itse juurikaan säätänyt, joten en osaa neuvoa tarkemmin.

    Nostelen tätä koska itsellä täysin sama ongelma. Palvelimena Apache/ 2.4.7 (Ubuntu). WordPressista 3.9.1.

    Termos!

    Oliskohan probleema wildcard domainin puuttuminen? Tämä erittäin tärkeä juttu on monessa ohjeessa joko kokonaan pois tai jokseenkin piilossa joka voi aiheuttaa kyseisen probleeman.

    – NikoV

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • The topic ‘Multisite-asennus, tuloksena 404 error’ is closed to new replies.